12-03-11

Munay-Ki De Cursus

De cursus Munay-Ki wordt gegeven als volgt:

Dag deel 1: de 4 basisriten: Rite van de Heler, Banden van Kracht, Rite van Harmonie, Rite van de Ziener. Je leert de Breathing en vuurceremonie doen. Het is belangrijk om deze na het ontvangen van de Rites zo mogelijk dagelijks te doen gedurende minstens 28 dagen.

Dagdeel 2: Rite 5: Hoeder van de Dag; Rite 6: Hoeder van de Wijsheid; Rite 7: Hoeder van de Aarde. We doen ook gezamenlijk de breathing en vuurceremonie met meditatie.

Dagdeel 3: Rite 8: Hoeder van de Sterren; Rite 9: Rite van Creatie. We doen ook gezamenlijk de breathing en vuurceremonie met meditatie. Ook wordt een uitgebreide toelichting gegeven over het doorgeven van de Rites. Nadat je de 9e Rite ontvangen hebt mag je ze doorgeven.

Deel 4: dit is een workshop waar je het doorgeven van de Rites kan leren en oefenen. We doen ook gezamenlijk de breathing en vuurceremonie met meditatie.  De opbouw bestaat uit 2 delen zodat alle Rites aan bod kunnen komen. Als de tijd het toelaat komen nog andere sjamanistishe helingstechnieken aan bod. Je kan zo dikwijls als je wenst deelnemen aan deze workshop waar we ons onderdompelen in Munay en ons dieper met de energie verbinden.

Voor meer informatie kijk hier: http://www.ingrid-reiki.be/munay-ki.html

In Munay!

20:04 Gepost door Ingrid Carpentier in Munay-Ki | Permalink | Commentaren (0) | Tags: munay-ki, munay ki rites. |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.