14-07-11

Reiki & Seichem 1 Cursus

Reiki & Seichem 1 cursus te 2950 Kapellen op: maandag 18 juli en zondag 31 juli.

Reiki en Seichem zijn universele energieën die ons helpen om in balans te komen en ons zelfhelend vermogen te versterken.

De inwijdingscursus is een 1-dagscursus, alwaar je de inwijdingen ontvangt en leert hoe om te gaan met de energie. Zelfbehandeling en behandeling van anderen komen aan bod, alsook leefprincipes voor een gezonde levenswijze, e.a.

Prijs: 135 €, inbegrepen uitgebreid cursusboek en Tera-Mai certificaat. Voor lunch, thee, koffie, water en koekjes wordt gezorgd. Een factuur wordt op vraag afgeleverd.

Na het volgen van deze cursus kan je deelnemen aan Reiki avonden en namiddagen, alsook aan de Reiki-verdiepingscursus, een 10-delige cursus welke start in september. Tijdens deze verdiepingscursus ontwikkel je je intuïtie en heldere vermogens om met een ruime visie in het leven te staan. Elkeen die minstens een Reiki 1 inwijding ontvangen heeft, ongeacht het Reiki-systeem, kan deelnemen (op voorlegging van je certificaat).

Voor meer info: www.ingrid-reiki.be

Je mag me ook altijd bevragen.

Warme groeten, Ingrid. 

12:18 Gepost door Ingrid Carpentier in Reiki & Seichem T-M | Permalink | Commentaren (0) | Tags: reiki, seichem |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.