17-08-11

Reiki Verdiepingscursus.

Een nieuwe 10-delige serie van de Reiki Verdiepingscursus start op donderdag avond 8 september.

Het is een intensieve lessenreeks waarbij je je verdiept in Reiki en zijn mogelijkheden. We gaan aan de slag met gronding en het ontdekken en ontwikkelen van onze intuïtie en heldere vermogens.

Je leert aura’s en chakra’s te voelen, helen en lezen en ontdekken wie je wèl bent. Verschillende helingstechnieken komen aan bod. Deze kunnen nuttig zijn zowel voor jezelf als voor toepassing bij anderen.

 

We starten telkens met een geleide meditatie, waarna we vanuit een verdiepte afstemming in de energie gaan helen.  Onder begeleiding ontvang je heling en geef je heling.

De aangereikte methoden en technieken vinden hun oorsprong zowel in de oosterse als in de westerse benadering.

Je ontvangt tevens de Yod-inwijding welke je sterker verbindt met je zielenenergie.

 

Van zodra je de Reiki 1 inwijding ontvangen hebt kan je deelnemen aan deze cursus.

De cursus gaat door te Kapellen, Jagersdreef 35 op donderdagavond van 19.30 u tot 22.30 uur. Je bent welkom vanaf een half uur voor aanvang van de cursus.

De prijs is 150 € voor de 10 lessen. Desgewenst mag je in 2 keer betalen. 75 € bij aanvang van de 1e les; Saldo ten laatste bij aanvang van de 5e les.

Doe je voor een 2e of 3e keer mee dan kan dit aan een kortingprijs: 100 € voor de 10 lessen.

Je ontvangt een cursusboek en certificaat van deelname; op verzoek kan je een factuur bekomen.

Beperkt aantal deelnemers: minimum 6 pers; maximum 12 pers.

Op voorhand inschrijven is noodzakelijk.

 

Als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

 

Geniet nog van een heerlijke zomertijd!

 

15:39 Gepost door Ingrid Carpentier in Reiki & Seichem T-M | Permalink | Commentaren (0) | Tags: reiki |  Facebook |

01-08-11

Reiki Verdiepingscursus

In september start een nieuwe 10-delige serie Reiki-Verdieping A, wekelijks op donderdag avond, van 19.30 u tot 22.30 uur.

Elkeen die minstens Reiki 1 heeft kan hieraan deelnemen. (Als je de cursus niet bij mij gevolgd hebt vraag ik je om je certificaat Reiki 1e graad voor te leggen.)

De opzet is om vanuit de Reiki-energie onze intuïtie te ontwikkelen; onze heldere vermogens te ontwikkelen. Aura's en chakra's en zoveel meer te leren voelen, invoelen, zien, etc... en dit vanuit een sterke gronding om 'energie' en 'onszelf' beter te begrijpen.

Elke avond starten we met een geleide meditatie om onze intuïtie 'wakker te maken' om navolgend een heling te geven en te ontvangen. Telkens worden nieuwe technieken en praktische weetjes meegegeven.

De cursus gaat door te Kapellen.

De prijs is 150 € voor de 10 lessen. Je ontvangt een cursusboek en certificaat van deelname. Een factuur wordt op vraag afgeleverd.

Meer info vind je op mijn website:  http://www.ingrid-reiki.be/reiki-verdieping.html

Als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Warme Reiki-groeten,

Ingrid. 

22:18 Gepost door Ingrid Carpentier in Reiki & Seichem T-M | Permalink | Commentaren (0) | Tags: reiki |  Facebook |

14-07-11

Reiki & Seichem 1 Cursus

Reiki & Seichem 1 cursus te 2950 Kapellen op: maandag 18 juli en zondag 31 juli.

Reiki en Seichem zijn universele energieën die ons helpen om in balans te komen en ons zelfhelend vermogen te versterken.

De inwijdingscursus is een 1-dagscursus, alwaar je de inwijdingen ontvangt en leert hoe om te gaan met de energie. Zelfbehandeling en behandeling van anderen komen aan bod, alsook leefprincipes voor een gezonde levenswijze, e.a.

Prijs: 135 €, inbegrepen uitgebreid cursusboek en Tera-Mai certificaat. Voor lunch, thee, koffie, water en koekjes wordt gezorgd. Een factuur wordt op vraag afgeleverd.

Na het volgen van deze cursus kan je deelnemen aan Reiki avonden en namiddagen, alsook aan de Reiki-verdiepingscursus, een 10-delige cursus welke start in september. Tijdens deze verdiepingscursus ontwikkel je je intuïtie en heldere vermogens om met een ruime visie in het leven te staan. Elkeen die minstens een Reiki 1 inwijding ontvangen heeft, ongeacht het Reiki-systeem, kan deelnemen (op voorlegging van je certificaat).

Voor meer info: www.ingrid-reiki.be

Je mag me ook altijd bevragen.

Warme groeten, Ingrid. 

12:18 Gepost door Ingrid Carpentier in Reiki & Seichem T-M | Permalink | Commentaren (0) | Tags: reiki, seichem |  Facebook |