18-05-11

Planning Reiki, Munay-Ki, Sjamanistisch Reizen: juli en aug.

Dag allemaal,

 

De vakantiemaanden komen naderbij en het wordt stilaan tijd om de vakantieplanning door te geven.

De aangeboden cursussen en workshops zijn erop gericht om samen te werken aan het pad van een vreugdevol en gezond, maar ook vervuld leven.

Elke cursus is een verrijking op je groeipad.  Het samen  werken in groep en een krachtige groeps-energie helpen je om je energetische vermogens te ontwikkelen en om meer in je kracht te komen.

 

Voor de maanden juli en augustus heb ik wederom getracht om aan jullie vraag te voldoen. Hieronder een beknopt overzicht:

 

Reiki & Seichem 1, 2 en 3 inwijdingscursussen

 

Reiki & Seichem 4 tm 7 inwijdingscursus

 

Reiki avond

 

Reiki Technieken namiddagen

 

Munay-Ki rites

 

Shamanic Journeying (sjamanistisch reizen). Dit is een tweedaagse cursus en deze werd 2 maal ingelast.

Hier leer je onder begeleiding van de drum te reizen in de verschillende werelden. Het ontwikkelt je intuïtie en heldere vermogens en geeft je nieuwe tools voor heling.

Je ontvangt de Yod, Melchizedek en Violet Vuur inwijdingen.

Een korting op de prijs is voorzien voor diegenen die een 2e of een 3e keer deelnemen aan deze cursus.

 

De datums, prijzen en meer informatie over de aangeboden workshops en cursussen vind je op de website: http://www.ingrid-reiki.be/reiki%20munay-ki%20agenda.html

Gelieve tijdig in te schrijven gezien het beperkte aantal deelnemers per cursus of workshop.

 

Ik kan jullie alvast verklappen dat voor het najaar o.a.  worden voorzien:

- een nieuwe 10-delige avondcursus Reiki Verdieping 1 – Basis. Deze cursus is er vooral op gericht om je intuïtie en sensitiviteit te ontwikkelen.

Je leert er o.a. aura’s, chakra’s en energie voelen, zien, ervaren, je heldere vermogens ontwikkelen, helen, etc… middels gerichte meditatie en helingstechnieken.

De cursus zal doorgaan op donderdag avond en start in september.

- een 10-delige avond-workshop Shamanic Soul retrieval. Deze persoonlijke zielen-ontdekkings-reis wordt begeleid door mijzelf en Birgitte Gielen.

Om hieraan te kunnen deelnemen is het nodig om de cursus Shamanic Journeying (zie boven) gevolgd te hebben, of minstens enige ervaring te hebben met sjamanistisch reizen in de verschillende werelden.

De workshop zal doorgaan op woensdag avond, ca. om de 2 weken en start in september.

 

Meer info vind je op de website: www.ingrid-reiki.be

 

Korting:

Wens je een 2e of 3e … keer deel te nemen aan o.a. de cursussen Shamanic Journeying, Shamanic Soul Retrieval of de Verdiepingscursus 1 – Basis, …, dan kan dit aan verminderde prijs.

Telkenmale is terug deelnemen een opfrissing en een verdieping. Gezien alles evolueert, ook de aangeboden cursussen, komen er altijd wel nieuwigheden bij.

Je vindt de kortingen terug op de website bij de beschrijving van de cursussen en workshops.

 

Als er vragen zijn dan hoor ik het graag.

 

Ik wens jullie alvast heerlijke zomermaanden toe.

 

Warme Reiki-groeten,

In Munay,

Ingrid.

08-03-11

Egyptische Cartouche

Een orakel van oude Egyptische magie: Egyptische Cartouche 

De Inwijding in 24 kaarten/symbolen van de Egyptische Cartouche maakt deel uit van het Tera-Mai™ Helingsysteem.

De kaarten van de kaartset, welke je ontvangt bij het volgen van de inwijdingscursus, kunnen gebruikt worden als orakel, bij meditatie, healing, als talisman, enz…

Het woord 'Cartouche' is van oorsprong Frans en stelt een ovaal of langwerpig figuur voor, vooral als het te maken heeft met Egyptische monumenten of papyri, die de naam bevatten van een vorst of ander persoon met status.

Derhalve werd het woord 'Cartouche' gekozen voor dit orakel omdat dit orakel die archetypische energieën in zich heeft dit bekend waren bij, en begrepen werden door de oude Egyptenaren, en ze vorm geeft in identiteiten die in de hedendaagse wereld begrepen worden.

De initiatie in Cartouche helpt je om met de Egyptische symbolen te werken of helpt je bij de interpretatie van een kaartlegging met de Cartouche kaarten.

Elke kaart kan worden gebruikt voor meditatie, duiding, healing, een magisch doel, voor het gebruik als talisman, of als orakel. Elke kaart kan inzicht verschaffen in dromen, bij familiale of emotionele problemen, bij financiële of zakelijke dingen, bij healing en gezondheid, bij werk en vaardigheden, bij bescherming, zoeken naar spiritualiteit, of één van de vele andere levensvragen.

Cartouche is gebaseerd op een oude Egyptische (of nog oudere) wetenschap en moet niet verward worden met Tarot. De Cartouche-set bestaat uit 25 kaarten. De inwijding omvat slechts 24 kaarten/symbolen.

De oude Egyptische afbeeldingen op de kaarten geven de essentie weer van de krachten of energieën die het universum regeren. Velen geloven dat de Egyptenaren hun wetenschap van deze krachten hebben geleerd van een nog eerdere beschaving, die deze op haar beurt weer heeft doorgekregen van buitenaardse wezens van het Sirius sterrenstelsel.

Cartouche omarmt alle zielen. Dus je hoeft niet wijs, slim of spiritueel perfect te zijn om van de voordelen te genieten. Sterker nog, als je het wijs gebruikt zal het helpen om op elk niveau persoonlijke ontwikkeling door te maken.

 

Meer informatie over de Egyptische Cartouche, de kaarten en hun beschrijving, de cursus, e.a. vind je hier: http://www.ingrid-reiki.be/cartouche.html 

 

 

 

14:19 Gepost door Ingrid Carpentier in Tera-Mai | Permalink | Commentaren (0) | Tags: egyptisch, cartouche, orakel, sirius |  Facebook |